luni, 10 ianuarie 2011

Baldachin Clasic

Baldachinul este o dorinta a oricarui cuplu sau a oricarei persoane care doreste un plus de eleganta si romantism in dormitor.
Baldachinul poate schimba complet fata unui dormitor prin simpla prezenta a perdelelor acelea vaporoase care da locului de dormit o doza placuta de mister. Parca toata camera este o lume de poveste, o poveste plina de romantism, o poveste exotica si plina de lucururi frumoase.
Baldachinul este considerat a fi un revitalizator al romantismului si placerii de a sta la "povesti" in pat.
Daldachinul este piesa care scoate din banal, monoton un decor. Dormitorul trebuie sa fie o oaza de odihna si romantism si badachinul poate fi cel care sa creeze asta.
Baldachinul clasic este ceea ce vedem prin pezele din cartile cu povesti, prin filmele clasice, prin revistele care promoveaza un ambient rustic. Baldachinul clasic este caracterizat prin prezenta lemnului masiv, cu multe motive sculptate si prin perdele mari, pline de flori sau desene viu colorate.
Baldachinul clasic este masiv si din cauza asta nu poate fi pus intr-un dormitor mic, este nevoie de un spatiu generos ca sa poata sa arate bine si sa dea personalitate camerei.













0 comments:

Trimiteți un comentariu