duminică, 2 ianuarie 2011

Masute cafea

Masutele de cafea sunt o piesa de mobilier indispensabila dintr-un living modern.
Pricipiul lor este simplu. Un blat pe care se aseaza pahare, cesti, o revista, un telefon, lucruri care in special sunt servite sau utilizate cand privim la televizor sau intr-o discutie.
Exista o multitudine de forme si ideei pentru masute de cafea, de la un blat simplu cu picioare pana la forme complexe si intortocheate de nu stii de unde incepe si unde se termina.
Este important modelul masutei de cafea pentru ca este elementul central al livingului si automat este foarte bine observata de oricine va patrunde in camera de zi. Un alt aspect este ca masuta de cafea trebuie sa fie si usor de mutat dintr-un loc in altu atunci cand e nevoie, deci nu trebuie sa fie excesiv de butucanoasa si implicit grea.
Singura limita in a crea o masuta de cafea este imaginatia. Se poate folosi orice de la pal, mdf, lemn masiv, sticla, piatra, chiar marmura, metal, piele, plastic, orice material care va vine in minte.
Uni producatori au imbinat masutele de cafea cu alte obiecte decorative gen mici seminuri cu flacara arficiala sau chiar naturala, acvarii sau chiar monitoare touch screen.
Am ales si eu cateva modele interesante de masute de cafea, poate va ajut cu o idee pentru masuta dumnevostra.











2 comentarii:

  1. Cum pot achizitiona o astfel de masuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. deci e un blog cu idei a unui tampit si DECI NU POTI COMANDA
    SO .............sa nu zik ceva de gen fuck...aaa da am si eu idei!!!!! cine p...l.m le pune in praktica?de unde ? cum ? site de k-k-t

    RăspundețiȘtergere